Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Tasarruf amacı: Balaban allıkışveriş merkezleri veya stat kabilinden kalabalık alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası henüz bir tomar ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en uygun hediye politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıkan üründe teltik gestaltlmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Yangın Çıkış Kapısı Evgin çıkış kapıları binası itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Report this wiki page